Παιδικό Βιβλίο

Ξεφυλλίστε τα βιβλία μας

και γνωρίστε τα.

Στείλτε τα σχόλιά σας για τα βιβλία στο info@metronariston.net.

Τα Δικαιώματα του Παιδιού

Από τα βιβλιοπωλεία ή τις Εκδόσεις Κούρος – Τηλ.: 210 5240424

Στο δίτομο έργο «Τα Δικαιώματα του Παιδιού» ο αναγνώστης κατανοεί, μέσα από ευχάριστες και διδακτικές ιστορίες, ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν δικαιώματα! Αυτό αποτελεί μία βασική ανθρωπιστική αρχή! Τα δικαιώματα αυτά έχουν καταγραφεί στο επίσημο κείμενο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού από τον ΟΗΕ, που ισχύει σε 193 χώρες από το 1990.

Περιπέτειες με την Οικογένεια της Ανακυκλωσούλας

Είδος: Παιδικό Βιβλίο

Συγγραφέας: Ελένη Μέλου

Εκδόσεις: Ακακία

Επαφή: emellou3@gmail.com

Παραπομπή: mathegiatopaidi.com  (Περιοδικό Σχετικά με το Παιδί)

Μια Λίμνη Όνειρα, Μια Θάλασσα Τραγούδι

Είδος: Παιδικό Βιβλίο

Συγγραφέας: Ευφροσύνη Λούζη

Εκδόσεις: Μιχάλης Σιδέρης

Επαφή: frolou@windowslive.com

Σαν Ψέμα!

Από τα βιβλιοπωλεία ή τις Εκδόσεις Κούρος – Τηλ.: 210 5240424

Κανείς μας, ούτε ο επτάχρονος Νικόλας, δεν διαλέξαμε τον «κορονοτέτοιο»! Ο τρόπος με τον οποίο ο Νικόλας βρίσκει χαρά, αναστοχάζεται και μεγαλώνει μέσα στην καραντίνα και στην αβεβαιότητα είναι ένα μάθημα ζωής για μικρούς και κυρίως για μεγάλους. Ο τρόπος με τον οποίο η γεμάτη αγάπη και ατελείωτο αυτοσαρκασμό ματιά της μαμάς του, μας τον μεταφέρει, είναι το κερασάκι που κάνει αυτή την τούρτα απολαυστική από την πρώτη μπουκιά ως την τελευταία!

Δρ. Μαρία Δημητροπούλου,
Ψυχολόγος – Οικογενειακή σύμβουλος

 

e book

Ο Ναμάζου και η Απληστία

Παραμύθια σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου (e book) με ήρωα το τεραστίων διαστάσεων γατόψαρο “Ναμάζου” της ιαπωνικής λαογραφίας.
Προσφέρεται δωρεάν

Συγγραφέας: Εύα Πετροπούλου Λιανού

Επαφή: eviepara@yahoo.fr

Εικονογράφηση από τη ζωγράφο και γλύπτρια Ντίνα Αναστασιάδου. Περιλαμβάνονται παραμύθια των: Μαρία Ξανθοπούλου, Ελένη Φίλιου Σπύρου Τρούσας και Μαρία Περατικού Κορακάκη το παραμύθι της οποίας έχει, κατ’ εξαίρεση, “έμεση” αναφορά στην Κυπριακή Τραγωδία, την Εισβολή και Κατοχή.
Το στήσιμο του ηλεκτρονικού βιβλίου επιμελήθηκε ο Χάρης Παπαδόπουλος και η Ana Stjelja για τη σημαντική βοήθειά της στο τεχνικό κομμάτι.
Το ηλεκτρονικό βιβλίο (e book) διατίθεται δωρεάν.